Gleden av å lykkes!

La oss gjøre det riktig!

Det ligger en egen tilfredsstillelse i å gjøre ting riktig. Få alt til å stemme og vite at det du har gjort vil vare i mange tiår. Det er det vi gjør i DVS.
 
I over 20 år har DVS Entreprenør gjort bygninger flottere, bedre og mer miljøvennlige. Vi er ikke bare opptatt av resultatet, like viktig er det hvordan ting blir håndtert fram til målet.
At du som oppdragsgiver kan puste rolig underveis og vite at alt er i trygge hender.
 
DVS Entreprenør utfører total- og hovedentreprise innen rehabilitering av bygg. Vår spisskompetanse er å skifte ut dører, vinduer og fasader. Vår stab har bred erfaring fra rehabiliteringsprosjekter og kan vise til en rekke spennende referanser, alt fra næringseiendommer og leilighetsbygg til større institusjoner.
 
Siden starten i 1998 har vi vokst til å bli en av Norges største entreprenør innen rehabilitering av fasader. Vår posisjon er bygget på god gammeldags yrkesstolthet, flinke samarbeidspartnere og en tett dialog med spennende oppdragsgivere.
 
Kvalitet i alt vi foretar oss, fra prosjektledelse og anbudsanalyse til godt håndverk, gjør at vi leverer et resultat som gir en god opplevelse.
 
DVS Entreprenør ser viktigheten av dyktige fagfolk og stabile medarbeidere. Foruten administrasjonen som loser prosjektene trygt i havn, er vi en styrke på mer enn 50 fast ansatte håndverkere, hovedsakelig bestående av tømrere
Vi er tilknyttet Opplæringskontoret for tømrerfaget for Oslo og Akershus, har pt 4 lærlinger, og er dermed med på å sikre rekrutteringen av fagarbeidere i bransjen.
 
DVS Entreprenør er Mester i faget og er Godkjent for Ansvarsrett. Vårt internkontrollsystem ivaretar alle krav til helse, miljø og sikkerhet, og besørger kvalitetssikring i administrasjon og på prosjektene. Vi  er en miljøbevisst bedrift som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.